Sosul de grătar al mătușii Julia

Sosul de grătar al mătușii Julia
Sosul de grătar al mătușii Julia ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. O porție conține 18 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 60. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru de mere, piper, suc de roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest sos. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Sosul Hollandaise easy Blender Julia Child, Sosul Hollandaise easy Blender Julia Child, și Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-o cratiță mare. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se lasă să se răcească, apoi se transferă într-un borcan.

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătarul funcționează foarte bine cu vinul Zinfandel și Rosc. Un rostrixt este răcoritor la temperaturi calde și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Ai putea încerca Castoro beciuri Estate Zinfandel vin. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Castoro Beciuri Estate Zinfandel Vin
Castoro Beciuri Estate Zinfandel Vin
White Zinfandel continuă să fie unul dintre cele mai populare vinuri, mai ales în lunile de vară. Zinfandelul nostru alb este realizat într-un stil care se pretează să fie en-joyed cu sau fără masă. Buchetul vinului este plin de personaje de fructe, fructe de pădure, cireșe și pepene verde, deși nu prea intens. Aromele sunt delicate și pline de fructe Zinfandel, toate echilibrate cu un pic de dulceață pentru a face acest vin uscat curat, neted și rapid la final. Bucurați-vă de ea acum pentru orice motiv, sorbind, pic-nicking, sau cu mesele preferate.
DificultateExpert
Gata În30 m.
Porții60
Scor De Sănătate0
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista