Sos Proaspăt De Salsa

Sos Proaspăt De Salsa
Rețeta proaspătă de salsa este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un super fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru 42 de cenți pe porție, primești un hor d ' oeuvre care servește 24. O porție conține 173 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Este perfect pentru Super Bowl. Dacă aveți chipsuri de porumb, pansament îmbuteliat, ardei iute și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Burrito De Ton Cu Salsan Proaspăt Și Baie De Fasole Neagră, Salsa Proaspătă, și Salsa Proaspătă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați măslinele, ardeii iute, ceapa, roșiile și pansamentul. Se răcește peste noapte. Se acoperă cu coriandru; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se servește cu chipsuri de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De PorumbChipsuri De Porumb

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Ballatore Rosso Red Spumante. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 8 dolari.
Ballatore Rosso Roșu Spumante
Ballatore Rosso Roșu Spumante
Culoarea vibrantă, rubinie a Ballatore Rosso Red Spumante îl face un vin spumant captivant. Aromele îmbietoare care amintesc de mure și citrice formează un buchet încântător de complex. Bine echilibrat și bogat în caracter varietal, acest vin spumant reîmprospătează prin combinarea aromelor de zmeură și cireșe, oferind un finisaj clar și curat.În timp ce spumantele sunt savurate în mod tradițional cu deserturi, Ballatore Rosso Red Spumante este un însoțitor elegant și festiv pentru orice ocazie.Alcool: 8,20%
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista