Sos de unt de lămâie-usturoi pentru fructe de mare

Sos de unt de lămâie-usturoi pentru fructe de mare
Sosul de unt de lămâie-usturoi pentru fructe de mare necesită în jur 20 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 332 calorii, 1g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Pentru 82 cenți pe porție, veți obține un sos care servește 6. Această rețetă de la Simply Recipes are 22 de fani. Un amestec de suc de scoici, suc de lămâie, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sos de unt de lămâie-usturoi pentru fructe de mare, Sos de unt de lămâie-usturoi pentru fructe de mare, și Sos cremos de unt de lămâie pentru pește și fructe de mare.

Instrucțiuni

1
Fierbeți și reduceți lichidele, cu usturoi, șalotă și frunze de dafin: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
2
Așezați primele șase ingrediente (suc de scoică, sherry, lapte integral, usturoi, șalotă, frunze de dafin) într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți (21 Până La 25 De Conturi), Decojiți și Devenați, Cu CoziCreveți (21 Până La 25 De Conturi), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
1 Cană Lapte Integral Sau Smântână1 Cană Lapte Integral Sau Smântână
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Se încălzește la foc mediu și se lasă să fiarbă până când lichidele s-au redus cu aproximativ jumătate.
4
Faceți un roux: într-o cratiță separată (minim 1 qt) pregătiți rouxul.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Încălziți o lingură de unt în cratiță la foc mediu până când este spumoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Se presară făina, amestecând câteva minute cu un tel metalic până se amestecă bine (bronzat, dar nu rumenit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Adăugați încet amestecul lichid în roux: adăugați încet amestecul redus în roux, amestecând rapid pentru a încorpora. Când adăugați pentru prima dată o parte din amestec, roux-ul va bule. Continuați să adăugați amestecul și continuați să bateți pentru a încorpora.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
8
Încorporați încet untul, câte 2 linguri odată: reduceți focul la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
9
Scoateți frunza de dafin. Bateți încet untul, câte 2 linguri pe rând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
10
Lăsați lingurile de unt să se topească complet și să fie încorporate în sos înainte de a adăuga mai multe linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
11
Se amestecă sucul de lămâie, sarea și piperul alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
12
Adăugați mai mult bulion de scoici sau apă dacă sosul este prea gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista