Sos de paste vegetarian

Sos de paste vegetarian
Sosul de paste vegetarian durează aproximativ 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Acest sos are 121 de calorii , 5 g de proteine și 4 g de grăsime per porție. Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană servește 14 și costă 1,22 USD per porție . 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de roșii, roșii, ardei gras și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 76% , care este solid. Încercați sosul pentru paste vegetariane , sosul pentru paste marinara Kittencal's (vegetarian) și sosul Romesco - sos cu ardei roșu spaniol și alune (sau migdale) - vegetarian, vegan și fără gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, căliți ceapa și ardeii în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
3
Adăugați dovlecelul, dovleceii de vară, roșiile, vinetele și ciupercile; gătiți și amestecați timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Squash De VarăSquash De Vară
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
4
Se amestecă ingredientele rămase. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 1-1/2 până la 2 ore sau până când sosul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții14
Scor De Sănătate42
Revista