Sosul de paste vegetarian durează aproximativ 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Acest sos are 121 de calorii , 5 g de proteine și 4 g de grăsime per porție. Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană servește 14 și costă 1,22 USD per porție . 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de roșii, roșii, ardei gras și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 76% , care este solid. Încercați sosul pentru paste vegetariane , sosul pentru paste marinara Kittencal's (vegetarian) și sosul Romesco - sos cu ardei roșu spaniol și alune (sau migdale) - vegetarian, vegan și fără gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez, căliți ceapa și ardeii în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja
3
Adăugați dovlecelul, dovleceii de vară, roșiile, vinetele și ciupercile; gătiți și amestecați timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Squash De Vară
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1 Pungă De Spanac Proaspăt
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
4
Se amestecă ingredientele rămase. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 1-1/2 până la 2 ore sau până când sosul se îngroașă.