Sos De Muștar De Caise
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul de muștar de caise. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 41 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 16. Dacă aveți nectar de caise, salvie, caise și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Șuncă glazurată cu sos de caise-muștar, Sos de caise-muștar cu cotlet de porc, și Gingersnap-șuncă crustă cu sos de caise-muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu.
Adăugați ceapa în tigaie; gătiți 5 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Adăugați nectar și caise în tigaie; gătiți până când lichidul este redus la 1/2 cană (aproximativ 8 minute). Se amestecă conservele și muștarul; gătiți 1 1/2 minute. Se amestecă salvie; gatiti 30 de secunde.