Sos de carne pentru Paste
Sosul de carne pentru Pastan este un lactate gratuit sos. Pentru 1,2 USD pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 392 calorii, 16g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 14. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oregano, tulpini și bucăți de ciuperci, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Paste și sos de carne, Paste cu sos cremos de carne, și Paste cu brânză și sos de carne.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, gătiți carnea și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți.
Adăugați sosul de roșii, roșiile, ciupercile, pătrunjelul și condimentele. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 45 de minute, amestecând ocazional.
Descoperiți; fierbeți 15 minute mai mult sau până când sosul atinge consistența dorită. Aruncați frunzele de dafin. Congelați în porții de mărimea mesei.
Pentru a folosi sosul de carne congelat: dezghețați la frigider peste noapte.
Se pune într-o cratiță; se încălzește.