Sos de carne pentru Paste

Sos de carne pentru Paste
Sosul de carne pentru Pastan este un lactate gratuit sos. Pentru 1,2 USD pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 392 calorii, 16g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 14. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oregano, tulpini și bucăți de ciuperci, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Paste și sos de carne, Paste cu sos cremos de carne, și Paste cu brânză și sos de carne.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, gătiți carnea și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Adăugați sosul de roșii, roșiile, ciupercile, pătrunjelul și condimentele. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 45 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
3
Descoperiți; fierbeți 15 minute mai mult sau până când sosul atinge consistența dorită. Aruncați frunzele de dafin. Congelați în porții de mărimea mesei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4
Pentru a folosi sosul de carne congelat: dezghețați la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
5
Se pune într-o cratiță; se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Serviți peste paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții14
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista