Sos de carne de duminică Chef John

Sos de carne de duminică Chef John
Nevoie de un sos fără gluten și primar? Sosul de carne de duminică al bucătarului John ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $ 1.97 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 393 calorii, 24g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 50 de minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, coapse de pui, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Sos Chimichurri Chef John, Sosul alb al bucătarului John, și Sos de carne de duminică cu Orecchiette pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Stropiți 1 lingură de ulei de măsline în fundul unei tigaie mare de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Puneți carnea de vită, carnea de porc și puiul în tigaie și întoarceți-vă pentru a acoperi cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
4
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când carnea este bine rumenită, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline într-o oală mare la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa cu un praf de sare in ulei incins pana cand ceapa este moale si translucida, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
6
Adăugați usturoi; gătiți și amestecați până la parfum, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
7
Se toarnă roșiile zdrobite, 1 1/2 căni de apă și pasta de roșii în amestecul de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru CondimentareNucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
8
Adăugați carnea de vită prăjită, carnea de porc și puiul în amestecul de sos de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
9
Turnați 1/2 cană de apă rămasă în tigaia de prăjire și aduceți la fierbere în timp ce răzuiți bucățile de mâncare rumenite de pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
10
Se toarnă amestecul de apă din tigaie în amestecul de roșii. Amestecați brânza Parmigiano-Reggiano, pătrunjelul Italian, 2 lingurițe sare, piper negru măcinat și fulgi de ardei roșu în sos de roșii; aduceți la foc mic, reduceți focul la minim și fierbeți ușor până când sosul se reduce și carnea este fragedă, aproximativ 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Pătrunjel Cu Frunze PlatePătrunjel Cu Frunze Plate
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
11
Transferați carnea într-un vas. Reglați condimentele de sos după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 50 m.
Porții10
Scor De Sănătate16
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista