Somon fiert refrigerat cu Slaw asiatic și Wasabi Aioli

Somon fiert refrigerat cu Slaw asiatic și Wasabi Aioli
Somon fiert refrigerate cu slaw asiatice și Wasabi Aioli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 395 calorii, 27G de proteine, și 21g de grăsime per portie. Pentru $ 4.96 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de susan, praf de wasabi, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 65%. Rețete similare includ Ton asiatic la grătar cu Wasabi Aioli, Somon fiert refrigerat cu Panzanella, și Sandwich de pui prăjit cu Srirachan Aioli și Slaw Asiatic.

Instrucțiuni

1
Marinați somonul: condimentați somonul cu sare și piper și puneți-l într-un recipient nereactiv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2
Combinați sake, șalot, usturoi, semințe de susan și cilantro și turnați peste pește. Acoperiți și marinați timp de 2 ore la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
1
Combinați varza, algele marine, varza de fasole, lăstarii de bambus, prazul, sucul de lămâie și sucul de portocale într-un bol nereactiv și condimentați cu piper negru. Acoperiți și refrigerați timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici1/3 Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Alge MarineAlge Marine
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Pregătiți wasabi aioli combinând maioneză, pulbere de wasabi, praf de usturoi și suc de lămâie și răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
Wasabi PulbereWasabi Pulbere
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
WasabiWasabi
AioliAioli
3
Încălziți uleiul de susan la foc mic și puneți fileurile de somon până când peștele este doar opac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4
Scurgeți pe prosoape de hârtie și aduceți la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
5
Aranjați un pat de slaw Asiatic pe farfurie de servire, top cu somon fiert și lingură o quenelle de wasabi aioli pe pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
WasabiWasabi
AioliAioli
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Vinăria Hahn Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate53
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista