Somon De Muștar Declanșat De Chipotle

Somon De Muștar Declanșat De Chipotle
Somonul de muștar declanșat de Chipotle ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatarian servește 6 și costă $2.77 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 195 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de piper chipotle în sos adobo, fileuri de somon, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Somon de usturoi muștar copt cu sos de muștar miere, Mr. Smoky ' s Chipotle-sos fierbinte de muștar, și Friptură de șuncă cu sos Chipotle-muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați somonul într-un 15x10x1-in căptușit cu folie. tigaie de copt. Într-un castron mic, amestecați maioneza, hreanul, muștarul, piperul de lămâie și piperul chipotle; răspândit peste fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De PiperUlei De Piper
HreanHrean
MaionezăMaioneză
MuștarMuștar
PiperPiper
SomonSomon
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Coaceți 15-20 de minute sau până când peștele începe să se desprindă ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Se presară cu mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărarMărar

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Revista