Somon cu sos de muștar-ierburi

Somon cu sos de muștar-ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul cu sos de muștar. Această rețetă servește 4. O porție conține 506 calorii, 35g de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $ 4.34 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, coriandru, maioneză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de var, puteți urma acest fel principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 29 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Încercați Somon sockeye pocat cu sos de ierburi de muștar, Somon Prăjit Cu Piper Cu Sos De Cremă De Muștar, și Somon Fript Cu Glazură De Muștar Din Plante pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Revista