Fripturi de somon cu roșii de struguri prăjite

Fripturi de somon cu roșii de struguri prăjite
Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 2 și costă $3.64 pe portie. O porție conține 286 calorii, 2G de proteine, și 28G de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 23 ar spune că a lovit locul. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți busuioc, capere, roșii de struguri și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Fripturi de somon cu roșii de struguri și mentă, Fripturi De Somon Fript Cu Roșii, Ceapă Și Tarhon, și Roșii De Struguri Prăjiți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru roșii: Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Într-un castron mediu adăugați roșiile, cățelele de usturoi, uleiul de măsline și presărați sare, pepper.In un vas de copt, așezați roșiile și căței de usturoi, asigurându-vă că sunt în doar 1 strat. Prăjiți aproximativ 30 de minute, adăugați busuiocul și caperele, apoi amestecați bine. Set aside.To gatiti somonul: acoperiti usor fripturile de somon cu ulei, condimentati cu sare si piper,prajiti pestele la gratar pana la mediu rar, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. (Peștele trebuie să fie bine colorat la exterior și abia translucid în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa SosulPlus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista