Sirop De Bere

Sirop De Bere
Sirop de bere este un hor d ' oeuvre care servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și prietenoasă cu fodmap are 203 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 1,98 USD pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 35 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 25 minute. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Clătite de dovleac cu sirop de bere rădăcină, banane caramelizate și frișcă de scorțișoară, Soluție De Sirop: Sirop De Arțar De Casă, și Sirop de cacao {sau sirop de ciocolată de casă}.

Instrucțiuni

1
Încălziți berea într-o cratiță la foc mediu-mare, amestecând continuu, până când ajunge la fierbere; se lasă să fiarbă până când berea se îngroașă până aproape de consistența unei glazuri, aproximativ 15 minute. Se amestecă untul în bere până se topește untul. Utilizați imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Viva Diva Moscato Colada. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
Viva Diva Moscato Colada
Viva Diva Moscato Colada
Vin Moscato dulce infuzat cu aromă naturală de nucă de cocos și ananas. De culoare portocalie deschisă. Fructat, tipic pentru nucă de cocos și ananas, cu note ușoare de Moscato. Excelent ca aperitiv sau amestec cu cocktailuri.
DificultateUșor
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate0
Revista