Sfeclă prăjită cu nuci
Sfecla prăjită cu nuci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 6 și costă $1.4 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 363 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, nuci, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Risotto Zinfandel cu sfeclă prăjită și nuci, Sfeclă prăjită cu citrice, Fetan și nuci, și Sfeclă prăjită cu brânză de capră și nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați un suport în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 204°.
Înfășurați fiecare sfeclă separat în folie de aluminiu.
Așezați pe o foaie de copt și coaceți până când sfecla se simte oarecum fragedă când este stoarsă, aproximativ 1 oră.
Desfaceți sfecla. Pentru a curăța, lucrând pe rând, trageți o sfeclă fierbinte la capătul tulpinii pe o furculiță. Folosind un cuțit mic, îndepărtați pielea și apoi tăiați sfecla în runde groase de inci.
Transferați sfecla într-un bol de servire.
Adăugați nucile, uleiul și oțetul și amestecați ușor. Se condimentează cu sare și piper.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;