Scoici De Bază Aburite
Scoicile aburite de bază necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $1.05 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 72 calorii. Un amestec de scoici, vin, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Scoici Japoneze (Scoici Aburit Sake), Scoici Aburite, și Scoici aburite cu ulei de Chorizo.
Instrucțiuni
Aduceți apa și vinul la fiert într-o oală.
Adăugați scoici; acoperiți și reveniți la fierbere. Se fierbe cinci minute. Îndepărtați imediat scoicile deschise cu o lingură cu fante. Continuați să gătiți scoicile rămase timp de 2 până la 3 minute; altele se pot deschide. Aruncați orice scoici încă nedeschise, rezervând bulion de scoici.
Serviți imediat; cu bulion, dacă doriți.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Scoicile pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
![Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay]()
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.