Scallop Ceviche

Scallop Ceviche
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete sud-americane, așa că încercați Ceviche de scoici. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $1.65 pe portie. O porție conține 76 calorii, 8g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă, suc de lămâie, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 35%. Încercați Scallop Ceviche, Scallop Ceviche, și Scallop Ceviche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un castron nereactiv și amestecați pentru a amesteca bine. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore și până la 1
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Puneți ceviche în pahare mici (4 uncii) și garnisiți cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1
Doar ceea ce este un castron nonreactive oricum? Un bol nereactiv este fabricat dintr-un material nereactiv, cum ar fi ceramica fără glazură, sticlă, oțel inoxidabil sau plastic (dar încercăm să ne retragem materialele plastice, corect, cu excepția cazului în care sunt fabricate din plastic reciclat). Materialele Reactive sunt aluminiu și cupru necăptușit, care reacționează la alimentele cu conținut ridicat de acid, cum ar fi roșiile. Ați înfășurat vreodată o roșie în folie de aluminiu și ați privit-o a doua zi? Acidul arde chiar prin aluminiu, ceea ce conferă roșiei un gust metalic. (Cel mai bine este să nu încercați să lăsați roșiile într-unul dintre bolurile dvs. bune de cupru.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
BolBol
2
Retipărit cu permisiunea de la Anna Getty ' s Easy Green Organic de Anna Getty, cărți de cronică din aprilie 2010 pentru circulatorii

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Scallops funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista