Supă de flori de dovleac (Sopa de Flor De Calabaza)

Supă de flori de dovleac (Sopa de Flor De Calabaza)
Supa de flori de dovleac (Sopa de Flor De Calabaza) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 303 calorii. Pentru 3,73 USD pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei latino-americane. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. 20 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Mergeți la magazin și ridicați piureul de roșii, smântâna grea, bulionul de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Sopa De Calabaza, Sopa De calabaza, cebolla și pancetta, și Empanadas de Flori De Calabaza (Empanadas de flori de dovleac).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați raftul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură. Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Tăiați ardeiul poblano în jumătate de sus în jos; scoateți tulpina și semințele și așezați ardeiul, tăiat cu fața în jos, pe foaia de copt pregătită. Gatiti sub broilerul preincalzit pana cand pielea ardeiului s-a innegrit si s-a blisterat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper PoblanoPiper Poblano
PiperPiper
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Pui BroilerPui Broiler
3
Așezați ardeiul înnegrit într-un castron și sigilați bine cu folie de plastic. Lăsați ardeiul să se aburească pe măsură ce se răcește, aproximativ 10 minute. Odată răcit,curățați pielea de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
4
Topiți untul într-o tigaie mare de sos la foc mediu-mic și gătiți și amestecați ceapa până devine translucidă, 3 până la 5 minute. Se amestecă usturoiul, se gătește și se amestecă încă 2 până la 3 minute până se fierbe, dar nu se rumenesc, și se adaugă dovleceii, porumbul și morcovii. Gatiti si amestecati legumele pana se inmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
MorcovMorcov
UntUnt
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
SosSos
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se toarnă piureul de roșii și apa și se adaugă epazotul, cuburile de bulion de pui și ardeiul poblano decojit. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți focul și fierbeți timp de aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cub De Bouillon De PuiCub De Bouillon De Pui
Piper PoblanoPiper Poblano
Piure De RoșiiPiure De Roșii
EpazotEpazot
ApăApă
6
Lucrând în loturi, dacă este necesar, turnați supa într-un blender și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Se toarnă supa amestecată într-o cratiță mare și se fierbe la foc mediu-mic. Se amestecă florile de dovleac tocate și se fierbe până se fierbe și se înmoaie, 5 până la 10 minute. Se amestecă smântâna, se amestecă bine și se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Flori De DovleacFlori De Dovleac
Sare și PiperSare și Piper
CremăCremă
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti poate fi asociat cu vin spumant și Sparkling ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Sticla luminoasă Vintage Dom Perignon cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 279 de dolari pe sticlă.
Dom Perignon Vintage Luminos Sticla
Dom Perignon Vintage Luminos Sticla
buchetul de deschidere este complex și luminos, un amestec de flori albe, citrice și fructe de piatră. Efectul general este sporit de prospețimea anasonului și a mentei zdrobite. Aromele finale oferite de vin încep să arate note picante, lemnoase și prăjite. După o lungă perioadă de reticență, vinul se deschide în sfârșit. Există un echilibru complet între nas și palat. Caracterul său subțire, minimalist, pur, tonifiat, atletic este acum exprimat și cu căldură. Fructul este pronunțat și clar. Aciditatea caracteristică a vintage-ului este remarcabil de bine integrată. Persistența sa este în principal aromatică, gri, fumurie și foarte promițătoare.Vinul se bucură de dualitate: căldură și prospețime, perechi de carne și iod, fierte și crude. Condimentele sporesc și accentuează efervescența anului 2008 și densifică vinul. Dom P. Rignon îi plac experiențele jucăușe: arta culinară, texturile și chestiunile.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Revista