Gyro de miel cu gust de roșii și sos Chimichurri

Gyro de miel cu gust de roșii și sos Chimichurri
Gyro de miel cu gust de roșii și sos Chimichurri necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 55g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 612 calorii. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă 5,45 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, oțet, jalapeno și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei latino-americane. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încearcă Giroscop de somon cu roșii-ardei roșu și tzatziki condimentat cu ierburi, Gyro de miel cu sos Tzatziki și sos picant de smântână, și Gyro de Chifteluță de miel cu sos de iaurt de mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți un grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Într-un castron mic, amestecați uleiul de măsline, usturoiul, sucul de lămâie, sarea și piperul. Frecați mielul cu uleiul de usturoi și lăsați la marinat 30 de minute într-o caserolă mare la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De UsturoiUlei De Usturoi
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
MielMiel
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
BolBol
4
Într-un castron de dimensiuni medii, adăugați roșiile, șalota, jalapeno, zahărul, oțetul, sosul de soia, sarea și piperul, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Sos De SoiaSos De Soia
Ardei IuteArdei Iute
TomateTomate
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați uleiul de măsline, șalotele și ierburile într-un castron mic și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
IerburiIerburi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Aranjați mielul pe grătar. Grătiți mielul, acoperit, până când un termometru cu citire instantanee introdus în carne înregistrează 130 de grade F pentru mediu-rar, întorcându-se ocazional, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Scoateți mielul pe o tăietură și lăsați-l să se odihnească cu 10 minute înainte de feliere. Tăiați subțire mielul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8
Pentru a asambla, puneți o parte din chimichurri pe fiecare pita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChimichurriChimichurri
O Combinație A Celor 2O Combinație A Celor 2
9
Adăugați niște miel și puțină aromă de roșii. Acoperiți cu mai multe chimichurri și înfășurați în folie sau hârtie pergament pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SavureazăSavurează
TomateTomate
MielMiel
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu

Vin recomandat: 1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii)., Băutură Alcoolică, Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Semințe De Leuștean Pudră, Conserve Piersici, Scurse, Tipul Elementului De Meniu, Moschofilero, Assyrtiko, Agiorgitiko

Vinul alb, băutura alcoolică și ingredientul sunt alegeri excelente pentru giroscoape. Dacă aveți chef să mergeți grecesc cu mâncarea dvs. grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate pentru a le împerechea cu pui, fructe de mare etc. Agiorgitiko este un roșu plin de corp, potrivit pentru carne prăjită și miel. Un vin pe care l-ați putea încerca este Honig Reserve Sauvignon Blanc Rutherford. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 33 de dolari.
Rezervația Honig Sauvignon Blanc Rutherford
Rezervația Honig Sauvignon Blanc Rutherford
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate74
Revista