Santa Fe Enchiladas
Ai nevoie de un fel principal fără gluten și lacto ovo vegetarian? Santa Fe Enchiladas ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18 g de proteine, 21 g de grăsimi și un total de 368 de calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 1,17 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți la îndemână roșii conservate, sare, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 42%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Santa Fe Enchiladas, Santa Fe NM: Jalapeno Margarita {} & Hotel Santa Fe și Enchiladas Verdes con Pavo (Green Chile Turkey Enchiladas).
Instrucțiuni
Preîncălziți la 350 de grade F.
Încinge uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti ceapa, usturoiul, jalapenos, chimenul, oregano si putina sare, pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați roșiile și fierbeți până când amestecul se îngroașă, aproximativ 10 minute.
Încărcați tortilla ușor peste flacăra unui arzător cu gaz sau într-o tigaie uscată, dacă utilizați o plită electrică.
Puneți un strat de amestec de sos de roșii în fundul unei caserole, apoi acoperiți cu câteva tortilla și 1/3 din brânză. Repetați acest final cu brânză deasupra. Luați tortilla rămasă, tocați-o grosier și împrăștiați-o peste brânză.
Coaceți până se rumenește și sosul clocotește pe margini.
Se încălzește aproximativ 1/4 inch de ulei vegetal într-o tigaie medie la foc mediu-mic. Prăjiți 4 ouă în ulei, punând uleiul peste vârfurile ouălor pentru a le găti fără a le răsturna.
Scoateți enchiladas și serviți cu un ou prăjit deasupra.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Enchilada. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Rozul spumant este și o combinație sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Marimar Estate Don Miguel Vineyard Cristina Pinot Noir. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 48 de dolari.
Marimar Estate Podgoria Don Miguel Cristina Pinot Noir
Acesta este un vin pentru învechire, dar plăcut de băut chiar acum. Nasul complex prezintă arome de mure, conserve de prune și lemn de santal. Gustul, larg și fără sudură, arată un echilibru perfect între fructele atractive și stejarul elegant. Aciditatea vie duce vinul până la capăt și asigură potențialul de învechire îndelungat al acestui vin magnific.