Sandwich cu gem și brânză la grătar
Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 2 și costă $1.04 pe portie. O porție conține 348 calorii, 3G de proteine, și 24g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, gem de căpșuni, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Sandwich cu brânză la grătar cu pui Chipotle + concursul de brânză la grătar "Gourmelt" Emmi SUA, Brânză ușoară cremă și Gem danez, și Sandvișul cu brânză la grătar al lui Mary cu pui picant de bivol, Pepper Jack și brânză albastră.
Instrucțiuni
Așezați feliile de pâine pe o suprafață de lucru. Împărțiți în mod egal și întindeți crema de brânză pe 2 felii de pâine. Împărțiți și răspândiți în mod egal gemul de căpșuni pe restul de 2 felii de pâine. Închideți sandvișurile astfel încât fiecare sandviș să aibă cremă de brânză și gem; pus deoparte.Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare la foc mediu până la spumare. Între timp, împărțiți uniform și întindeți lingura rămasă de unt pe vârfurile sandvișurilor.
Așezați sandvișurile în tigaie cu unt în sus. Gatiti pana cand fundul se rumeneste, aproximativ 4 minute. Întoarceți sandvișurile și gătiți până când celelalte părți se rumenesc și umplutura se încălzește, încă aproximativ 4 minute.
Transferați în farfurii și serviți.