Sandwich cu gem și brânză la grătar

Sandwich cu gem și brânză la grătar
Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 2 și costă $1.04 pe portie. O porție conține 348 calorii, 3G de proteine, și 24g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, gem de căpșuni, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Sandwich cu brânză la grătar cu pui Chipotle + concursul de brânză la grătar "Gourmelt" Emmi SUA, Brânză ușoară cremă și Gem danez, și Sandvișul cu brânză la grătar al lui Mary cu pui picant de bivol, Pepper Jack și brânză albastră.

Instrucțiuni

1
Așezați feliile de pâine pe o suprafață de lucru. Împărțiți în mod egal și întindeți crema de brânză pe 2 felii de pâine. Împărțiți și răspândiți în mod egal gemul de căpșuni pe restul de 2 felii de pâine. Închideți sandvișurile astfel încât fiecare sandviș să aibă cremă de brânză și gem; pus deoparte.Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare la foc mediu până la spumare. Între timp, împărțiți uniform și întindeți lingura rămasă de unt pe vârfurile sandvișurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
UntUnt
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Așezați sandvișurile în tigaie cu unt în sus. Gatiti pana cand fundul se rumeneste, aproximativ 4 minute. Întoarceți sandvișurile și gătiți până când celelalte părți se rumenesc și umplutura se încălzește, încă aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați în farfurii și serviți.

Echipamente

DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista