Sandvișuri cu șuncă și ouă

Sandvișuri cu șuncă și ouă
Sandvișurile cu Bacon ' n ' Egg ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,18 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 507 calorii. Dacă aveți la îndemână pâine, ouă fierte tare, fâșii de slănină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Încearcă Sandvișuri B. E. G. (Sandvișuri Cu Grătar Cu Șuncă Și Ouă), Sandvișuri cu ouă și șuncă, și Sandvișuri cu șuncă, ouă și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Întindeți smântână pe o parte a fiecăreia dintre cele patru felii de pâine. Se acoperă cu ceapa, brânza, ouăle și slănina. Se acoperă cu pâinea rămasă. Unt outsides de sandwich-uri. Prăjiți sandvișurile timp de 2-3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
3/4 Cană Măsline Verzi Jumbo Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari3/4 Cană Măsline Verzi Jumbo Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
(Keebler)(Keebler)
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista