Ton prăjit cu coajă de fenicul cu sos de vin roșu Rioja, ceapă caramelizată pentru bebeluși și fenicul fiert

Ton prăjit cu coajă de fenicul cu sos de vin roșu Rioja, ceapă caramelizată pentru bebeluși și fenicul fiert
Toasted fenicul Crusted ton cu sos de vin roșu Rioja, ceapa pentru copii caramelizate și fenicul fiert este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $ 7.83 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 74G de grăsime, și un total de 1074 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați vin, port, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 37%. Încercați Cina in seara asta: cotlet de porc cu fenicul fiert și ceapă caramelizată, Fenicul Cu Ceapă Caramelizată, și Fenicul caramelizat și ceapa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați portul, vinul, zahărul și mierea într-o cratiță medie din oțel inoxidabil și gătiți la foc mare până se reduce la 1/4 cană, lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
PortPort
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Puneți lichidul redus într-un blender și cu motorul pornit, adăugați ulei până la emulsionare. Condimentează cu suc de lămâie și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Puneți apa, untul și zahărul într-o cratiță medie și gătiți până când untul și zahărul se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați ceapa și gătiți la foc mare până când apa s-a evaporat și ceapa este gătită și caramelizată. Condimentează cu sare și piper și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
1
Încălziți o tigaie mică la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați semințele de fenicul și prăjiți timp de 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
3
Așezați semințele într-o mașină de tocat cafea și macinați până se toacă grosier. Condimentează tonul cu sare și piper după gust pe ambele părți. Dragă 1 parte a fiecărui file în semințele de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Se sotează tonul, cu fenicul în jos până se rumenesc 1 până la 2 minute. Întoarceți peștele și continuați să gătiți timp de 1 minut pentru o coacere rară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
6
Stropiți peștele cu sos Rioja și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
RiojaRioja
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
7
Se servește cu ceapă caramelizată și fenicul fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
8
Pentru fenicul fiert: fenicul brun în ulei de măsline în tigaie medie. Deglaze tigaie cu vin și stoc. Condimentează cu sare și piper. Acoperiți și fierbeți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii

Ingrediente

1capfenicul, cantonatfenicul, cantonat596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisemințe întregi de feniculsemințe întregi de fenicul4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPătrunjel proaspăt tocatPătrunjel proaspăt tocat3(iarnă)colorant alimentar red Velvet (cum ar fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) sau după cum dorițicolorant alimentar red Velvet (cum ar fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) sau după cum doriți1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSuc de lămâieSuc de lămâie1776 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)2(iarnă)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăUlei de măsline, pentru a gătiUlei de măsline, pentru a găti10ceapă albă perlată, marcată, albită și decojităceapă albă perlată, marcată, albită și decojită2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriportport10ceapă roșie perlată, marcată, albită și decojităceapă roșie perlată, marcată, albită și decojită4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare și piper proaspăt măcinatSare și piper proaspăt măcinat4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare și piper proaspăt măcinat, după gustSare și piper proaspăt măcinat, după gust596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriLemn dulce galben și verdeLemn dulce galben și verde4fileurifileuri de ton, 5-6 uncii fiecarefileuri de ton, 5-6 uncii fiecare4(iarnă)unt nesăratunt nesărat2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriPătrunjel, tocat fin pentru ornatPătrunjel, tocat fin pentru ornat1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 cerc de tort de carton (6 inchi)1 cerc de tort de carton (6 inchi)1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 amestec de risotto ambalat (cutie de 14 uncii).1 amestec de risotto ambalat (cutie de 14 uncii).4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriVin roșu RiojaVin roșu Rioja

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir, și vin de la Rosa sunt alegeri excelente pentru ton. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Maddalena Merlot cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista