Chipotle și ouă murate Adobo

Chipotle și ouă murate Adobo
Chipotle și Adobo ouă murate este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 98 calorii. 81 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr, ceapă, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Chipotle En Adobo, Tacos de sparanghel carbonizat cu adobo cremos și ceapă roșie murată, și Ouă murate roz gâdilate sau drăguțe în ouă murate Roz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, combinați oțetul, apa, usturoiul, ceapa, sarea, zahărul, ardeii iute și sosul adobo. Aduceți la fierbere și gătiți până când ceapa este translucidă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De PiperUlei De Piper
Sos AdoboSos Adobo
OțetOțet
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Așezați ouăle fierte în borcane curate. Se strecoară saramura clocotită în borcane pentru a acoperi ouăle. Se acoperă cu capace și se dă la frigider cel puțin 3 zile înainte de servire. A se păstra la frigider până la 6 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SaramurăSaramură
OuăOuă
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista