Sandvișuri calde de pui cu ciuperci, spanac și brânză

Sandvișuri calde de pui cu ciuperci, spanac și brânză
Sandvișurile calde de pui cu ciuperci, spanac și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.24 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 635 calorii, 40g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 4. Un amestec de căței de usturoi, ciuperci, brânză fontina și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 74%. Încercați Sandvișuri calde de pui cu ciuperci, spanac și brânză, Cotlet Balsamic de pui peste salată de spanac cu ciuperci, slănină și sos cald de șalotă, și Salată caldă de spanac cu slănină, ciuperci și ouă fierte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 buc.F. trageți niște pâine din rulourile de ciabatta pentru a forma centre ușor goale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciabatta RollCiabatta Roll
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Stropiți rulouri de ciabatta cu măslineulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciabatta RollCiabatta Roll
3
Răspândiți fundul ruloului cu boabe întregimuștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
RolaRola
4
Presărați fundul ruloului cu jumătatede brânză Fontina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză FontinaBrânză Fontina
RolaRola
5
Încălziți 2 linguri de ulei în skilletover mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Adăugați ciuperci; saut 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
7
Se adauga ceapa tocata si usturoiul presat; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
8
Addchicken; saut 2 minute pentru a se încălzi.
9
Transferați pe placă.
10
Adăugați 1 lingură de Uleila tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Se adauga spanacul; saut 2 minute.Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SpanacSpanac
12
Scurgere.Lingura amestec de pui, apoi spanac overroll fund. Se acoperă cu brânza rămasă.Acoperiți cu blaturi. Înfășurați fiecare sandwichstrâns în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SpanacSpanac
BrânzăBrânză
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
13
Coaceți sandwich-uri până labrânza se topește, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista