Sandvișuri calde de pui cu ciuperci, spanac și brânză
Sandvișurile calde de pui cu ciuperci, spanac și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.24 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 635 calorii, 40g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 4. Un amestec de căței de usturoi, ciuperci, brânză fontina și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 74%. Încercați Sandvișuri calde de pui cu ciuperci, spanac și brânză, Cotlet Balsamic de pui peste salată de spanac cu ciuperci, slănină și sos cald de șalotă, și Salată caldă de spanac cu slănină, ciuperci și ouă fierte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 buc.F. trageți niște pâine din rulourile de ciabatta pentru a forma centre ușor goale.
Stropiți rulouri de ciabatta cu măslineulei.
Răspândiți fundul ruloului cu boabe întregimuștar.
Presărați fundul ruloului cu jumătatede brânză Fontina.
Încălziți 2 linguri de ulei în skilletover mare la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci; saut 4 minute.
Se adauga ceapa tocata si usturoiul presat; saut 3 minute.
Addchicken; saut 2 minute pentru a se încălzi.
Adăugați 1 lingură de Uleila tigaie.
Se adauga spanacul; saut 2 minute.Condimentează după gust cu sare și piper.
Scurgere.Lingura amestec de pui, apoi spanac overroll fund. Se acoperă cu brânza rămasă.Acoperiți cu blaturi. Înfășurați fiecare sandwichstrâns în folie.
Coaceți sandwich-uri până labrânza se topește, aproximativ 20 de minute.