Somon La Grătar Cu Cuscus De Unt Brun

Somon La Grătar Cu Cuscus De Unt Brun
Somonul la grătar cu cuscus de unt brun ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,1 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 516 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână file de somon, bulion de pui, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma cuscusul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Mango Cu Cuscus ca desert. Această rețetă de la Food.com are 5 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Încercați Couscous de somon la grătar și unt brun, Creveți Pocați cu ierburi cu cuscus de conopidă și unt brun, și Somon cu sos de unt brun pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antica Chardonnay (Mountain Select). Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Revista