Salsa Kumquat

Salsa Kumquat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Kumquat Salsan. Această rețetă servește 10. O porție conține 54 calorii, 0g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 97 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, coriandru, kumquats și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Vă este adus prin simple rețete. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Salsa Kumquat, Wisconsin Cranberry și Kumquat Salsa, și Caipirinha pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Puteți încerca amestecul Teutonic Gamay Pinot Noir din 1787 D.hr. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Acest amestec "1787" Pinot Noir / Gamay este partea contrară a amestecului nostru "459". Singura diferență dintre cele două vinuri (ambele făcute cu același fruct exact) este vasele folosite pentru a le produce. "1787" a fost fermentat și îmbătrânit în butoaie neutre de stejar. Diferența de gust și miros este incredibilă și trebuie doar să le gustați unul lângă altul pentru a vedea singur. În anul 1787, s-a ordonat eliminarea tuturor soiurilor de struguri roșii din Valea Moselului și înlocuirea lor cu viță de vie Riesling. De-a lungul timpului, această lege s-a risipit și soiurile roșii au fost plantate încet din nou în regiune.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate3
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista