Salsa de portocale si Jicama

Salsa de portocale si Jicama
Rețeta Salsan cu portocale și jicama este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță o opțiune grozavă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegană pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 16 și costă 19 cenți per porție. Acest aperitiv are 31 de calorii, 1 g de proteine și 0 g de grăsime per porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Taste of Home necesită chipsuri tortilla coapte sau coriandru, sare și suc de lămâie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 49%. Acest scor este bun. Salsa cu portocale Jicaman, Salsa Smoky Orange-Jicama și Grilling Link-Up & Chicken Grilled with Jicama & Orange Salsa {Giveaway} sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele 10 ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Serviți cu chipsuri. Pune resturile la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Taittinger Brut La Francaise cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Taittinger Brut La Francaise
Taittinger Brut La Francaise
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect copți.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții16
Scor De Sănătate10
Revista