Salată fierbinte de sfeclă roșie

Salată fierbinte de sfeclă roșie
Salata fierbinte de sfeclă roșie este o fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 47 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 87 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Această rețetă de la BBC Good Food necesită sfeclă roșie, suc de lămâie, miere și muștar granulat. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Salată de orez sălbatic, sfeclă roșie și vită Kofta (ft. Sfeclă De Dragoste Sfeclă Roșie), Friptură de sfeclă balsamică cu brânză de capră fierbinte cu crustă de nucă, și Smoothie cu sfeclă roșie, banane și fructe de pădure ft. Sfeclă De Dragoste Sfeclă Roșie.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare antiaderentă, prăjiți sfecla roșie timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați sucul de lămâie și gătiți încă 1 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
3
Stropiți în miere și muștar și amestecați pentru a acoperi sfecla roșie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
4
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Chardonnay de la A la Z. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Revista