Salată Feta și sfeclă roșie

Salată Feta și sfeclă roșie
Salata Feta și sfeclă roșie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 84 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 128 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Un amestec de frunze de spanac pentru copii, sfeclă roșie, ulei de rapiță și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Această rețetă de la BBC Good Food are 80 de fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată Feta De Sfeclă Roșie, Salată De Smochine, Sfeclă Roșie Și Feta, și Salată de sfeclă roșie, feta și sparanghel.

Instrucțiuni

1
Împrăștiați frunzele de spanac pe un platou mare. Feliați sfecla roșie în pene și aranjați deasupra spanacului. Se împrăștie peste feta, mentă, ceapă de primăvară și ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
2
Pentru a face pansamentul, puneți uleiul, mierea, sucul de lămâie și muștarul într-un borcan de sticlă cu capac. Condimentează și agită bine. Când este gata de servit, turnați pansamentul peste salată și aruncați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții10
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarniturăSalată
Revista