Salată De Varză Pentru Picnic

Salată De Varză Pentru Picnic
Dacă aveți în jur 20 de minute pentru a petrece în bucătărie, Coleslaw Picnic ar putea fi un remarcabil fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 94 calorii. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home necesită varză, zahăr, morcovi și oțet de cidru. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Barmouche ' s Picnic Coleslaw, Rețete de salată de varză (cea mai bună salată de legume de iarnă), și Kfc Coleslaw Copycat Coleslaw.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați varza, morcovii, slănina și ceapa. Într-un borcan cu capac etanș, amestecați oțetul, uleiul, zahărul și sarea; se agită bine. Chiar înainte de servire, turnați pansamentul peste amestecul de varză și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista