Salată de roșii prăjite
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și primare în repertoriul dvs., Salata de roșii prăjite ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine, 11 g de grăsimi și un total de 148 de calorii. Pentru 1,02 USD per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, salată boston, roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest aperitiv. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 66%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de fasole verde și roșii cu sos de roșii prăjite, Friptură la grătar cu sos de roșii prăjite și creveți prăjiți, Salată de fasole neagră și orzo și Salată de gnocchi cu roșii prăjite .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Amesteca rosiile, ceapa, usturoiul, frunzele de busuioc, oregano si maghiranul intr-un vas de copt de 8x8 inch; se presară cu sare cușer și piper negru.
Stropiți cu ulei de măsline și oțet balsamic și amestecați ingredientele pentru a se combina.
Se prăjește în cuptorul preîncălzit până când roșiile și ceapa sunt moi și sucurile devin maro și lipicioase, 20 până la 30 de minute. Lăsați deoparte să se răcească în timp ce parcurgeți pașii rămași.
Așezați o frunză de salată Boston pe 6 farfurii de servire și presărați salată romană mărunțită peste fiecare frunză. Împărțiți amestecul cald de roșii prăjite în fiecare salată; top salate cu parmezan ras. Dacă mai rămân suc de roșii caramelizate în tigaie, puneți cu lingura peste salate.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Chardonnay Kumeu River Village cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Kumeu River Village Chardonnay
Acest vin a fost fermentat 25% în barici vechi de stejar francez și 75% în rezervoare de oțel inoxidabil, astfel încât stejarul are o influență foarte mică atât asupra nasului, cât și asupra gurii. Acest lucru a permis fructelor vibrante să se manifeste frumos, cu arome vii de lămâie și lămâie și o aromă de cremene, minerală, cu note de smochine și piersici albe. Mijlocul de palat greu arată, de asemenea, o coacere a piersicilor, împreună cu o mineralitate acidă crocantă care conferă vinului o împrospătare. calitatea curățării. Acest vin este încântător ca aperitiv și chiar mai bine de băut cu pește și crustacee.