Salată de pepene verde-castraveți cu oțet de Sushi și var

Salată de pepene verde-castraveți cu oțet de Sushi și var
Salata de pepene verde-castraveți cu oțet de Sushi și var ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 49 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați castraveți, ceapă, oțet de orez condimentat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ pentru supă de pepene verde cu castraveți, tei și coriandru, Salată Laterală Cu Oțet De Castraveți, și Salată De Castraveți Cu Oțet De Mere.

Instrucțiuni

1
Cojiți castraveții într-un model cu dungi pe lungime folosind un cojitor de legume. Feliați castraveții în jumătate pe lungime; tăiați fiecare jumătate în felii de 1/4 inch creând forme de jumătate de lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
2
Combinați castraveții, pepenele verde și ceapa roșie într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene VerdePepene Verde
CastraveteCastravete
Ceapă RoșieCeapă Roșie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Bateți oțetul de orez, oțetul de vin alb și sucul de lămâie împreună într-un castron; adăugați mentă. Amestecați menta amestecând energic și apăsând frunzele cu o lingură până când par învinețite, dar nu se destramă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
Oțet De OrezOțet De Orez
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Îndepărtați și aruncați frunzele de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
5
Stropiți pansamentul peste salată și aruncați ușor.
6
Presărați brânză feta peste salată; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză FetaBrânză Feta

Echipamente

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Asian funcționează foarte bine cu Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Dr. Hermann Urziger Wurzgarten Kabinett Riesling cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Dr. Hermann Urziger Wurzgarten Kabinett Riesling
Dr. Hermann Urziger Wurzgarten Kabinett Riesling
Amestecul de gresie roșie și sol de ardezie creează caracterul unic al Apprormrziger W Apprormrzgarten. Solul va dezvolta aromele exotice, picante din vin și, de asemenea, un potențial mai mare de îmbătrânire. Strugurii sunt recoltați manual la maturitate optimă, mustul este fermentat în rezervoare din oțel inoxidabil și îmbuteliat tânăr pentru a-și păstra vivacitatea și prospețimea. Acest vin a fost îmbuteliat în februarie 2008.Culoare verde galben deschis, miros de condimente și fructe de piatră cu câteva note de fructe de pădure roșii. Gust: este luminos și proaspăt, cu puțin zahăr rezidual. Aciditate fină, cu câteva note delicate de miere și un finisaj picant lung.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista