Salată De Orez Cu Creveți

Salată De Orez Cu Creveți
Salata de orez cu creveți este o fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție conține 315 calorii, 21g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați măsline, ceapă verde, 1/3 cană de pansament italian picant și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Orez Cu Creveți Și Rucola, Salată Asiatică De Orez Cu Creveți, și Salată De Creveți Cu Orez Șofran pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați toate ingredientele, cu excepția salatei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
2
Acoperiți și refrigerați 30 de minute pentru a amesteca aromele.
3
Se servește pe salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Skyfall Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista