Salată De Gelatină De Morcovi

Salată De Gelatină De Morcovi
Salata de gelatină morcov este un hor d ' oeuvre care servește 8. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 138 calorii. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 101 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți ananas, morcovi, amestec de jeleu și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate și întregi 30 dieta. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este super. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată De Gelatină Spumantă, Salată De Gelatină De Sărbători, și Salată De Gelatină De Tei.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, pregătiți gelatina de lămâie conform instrucțiunilor pachetului folosind suc de ananas rezervat în locul unei părți din apă. Se da la frigider pana se ingroasa, aproximativ 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AnanasSuc De Ananas
Gelatină Cu Aromă De LămâieGelatină Cu Aromă De Lămâie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Când gelatina s-a îngroșat, amestecați ananasul și morcovul mărunțit. Se acoperă și se dă la frigider până se fixează, cel puțin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
GelatinăGelatină
MorcovMorcov

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Cycles Gladiator Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Ciclurile Gladiator Chardonnay
Ciclurile Gladiator Chardonnay
Aromaticele chiar sar din pahar. Papaya, piersici șiananas pe nas cu doar un indiciu de stejar prăjit. Nectarine și alte fructe de piatră pe forepalat. Ripe, arome rotunde de suc de piersici și ananas. Aciditatea moale și o textură luxuriantă se înfășoară în jurul limbii spre partea din spate a Palatului.Perechi cu arome bogate, cremoase, cum ar fi scoici într-un beurre blanc portocaliu. De asemenea, alfredo de pui, fettuccine de fructe de mare sau orice paste înăbușite într-un sos de smântână.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Revista