Salată de Chip de Porumb

Salată de Chip de Porumb
Salata de chipsuri de porumb ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Pentru 1,08 USD per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 409 de calorii , 11 g de proteine și 23 g de grăsime per porție. Vă este adus de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . Dacă aveți la îndemână brânză cheddar ascuțită, ceapă, fritos și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu un scor de 36% , acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Salata de Chip de Porumb Confetti , Salata Fiesta de Chip de Porumb și Salata de Chip de Porumb Sud-Vest .

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este Stag's Leap Wine Cellars KARIA Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 31 de dolari.
Stag's Leap Wine Cellars KARIA Chardonnay
Stag's Leap Wine Cellars KARIA Chardonnay
Acest Chardonnay grațios se deschide cu arome de piersici, măr galben, condimente și o notă plăcută de vanilie cremă dulce. Vinul are o intrare moale cu citrice și note ușoare de miere care duc la un final persistent de lămâie dulce. Există un echilibru plăcut al acidității și mineralității care sporește prospețimea și eleganța acestui vin. Încercați să combinați acest Chardonnay cu corp mediu cu pește întreg la grătar cu lămâi și capere, scoici prăjiți stropiți cu ulei de măsline infuzat cu lămâie sau pui la friptură.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Revista