Salată clasică cu pană cu crutoane Flatiron înnegrite și brânză albastră

Salată clasică cu pană cu crutoane Flatiron înnegrite și brânză albastră
Salata clasică de pană cu crutoane Flatiron înnegrite și brânză albastră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 509 calorii. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $3.57 pe portie. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de pudră de ceapă, piper proaspăt crăpat, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Salată clasică cu pană cu sos de brânză albastră, Salată clasică cu pană cu sos de brânză Albastru deschis, și Salată clasică cu brânză albastră și tur de fermă cu salată Dole pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați friptura în cuburi de 1 inch. Puneți deoparte la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
2
Așezați amestecul de condimente într-un castron puțin adânc. Înveliți cuburile de friptură în amestec. Puneți deoparte într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Puneți o tigaie mare din fontă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați 2 linguri de ulei și lăsați-l să se încălzească destul de tare, aproape fumând. Odată ce uleiul din tigaie este fierbinte (ar trebui să strălucească) adăugați câteva bucăți de friptură în tigaie. Nu le aglomerați, lucrați în loturi. Înnegriți rapid carnea pe toate părțile, întorcându-vă des. Gatiti fiecare aproximativ 2 minute in total pentru mediu rar. Mutați-le pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge pe măsură ce se termină. Continuați să gătiți carnea în loturi până când este înnegrită. Va trebui să reîmprospătați uleiul o dată sau de două ori în timpul procesului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Lăsați-l să se încălzească din nou înainte de a continua.Asamblați salata: curățați câteva dintre straturile exterioare departe de capul salatei iceberg. Ar trebui să rămâneți cu o minge strânsă și compactă de aproximativ 7 inci în diametru. Localizați capătul tijei și tăiați-l pentru a forma 4 pene de dimensiuni egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată IcebergSalată Iceberg
6
Așezați fiecare pană pe o farfurie de servire cu mai multe crutoane de fier înnegrite împrăștiate în jurul fiecărei pene. Împărțiți roșiile, ceapa și ridichile între fiecare farfurie; stropiți salatele cu câteva linguri de pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
7
Se ornează cu restul de brânză albastră și arpagic. Condimentează cu mai mult piper negru dacă vrei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor

Ingrediente

2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiribrânză albastră mărunțităbrânză albastră mărunțită1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriUlei vegetal (cantitatea depinde de metoda de gătit)Ulei vegetal (cantitatea depinde de metoda de gătit)0(poate fi sau trece)1 jalapeno proaspăt întreg1 jalapeno proaspăt întreg2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriroșii de struguri sau cireșeroșii de struguri sau cireșe596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriarpagic tocatarpagic tocat1friptură de fier plat (aproximativ 2 kilograme plus) marinată dacă vă place friptura de fier platfriptură de fier plat (aproximativ 2 kilograme plus) marinată dacă vă place friptura de fier plat1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)brânză procesată cu conținut scăzut de grăsimi (Velveeta), feliatăbrânză procesată cu conținut scăzut de grăsimi (Velveeta), feliată1capsalată iceberg cap salată icebergsalată iceberg cap salată iceberg1pinchcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)ceapa alba tocata (de la 1 ceapa mare sau 2 mici)ceapa alba tocata (de la 1 ceapa mare sau 2 mici)11 kilogram de dovlecel,oregano uscatoregano uscat1(poate fi sau trece)piper negru proaspăt crăpatpiper negru proaspăt crăpat1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriridichea tăiată subțireridichea tăiată subțire1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriceapă roșie feliată subțireceapă roșie feliată subțire1micișalotă (tocată) șalotă micășalotă (tocată) șalotă mică2(iarnă)1 cutie de 8 uncii coji de cannelloni (12 coji), înmuiate în apă caldă timp de 2 minute1 cutie de 8 uncii coji de cannelloni (12 coji), înmuiate în apă caldă timp de 2 minute1776 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirichipsuri de butterscotch și chipsuri de ciocolată semidulcechipsuri de butterscotch și chipsuri de ciocolată semidulce1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)frunze uscate de cimbrufrunze uscate de cimbru1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)oțet de vin alboțet de vin alb
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții4
Scor De Sănătate21
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista