Salată Caesar Machetă

Salată Caesar Machetă
Mock Salata Caesar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 35 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 170 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, salată romaine sfâșiată, brânză parmezană și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Salată Caesar Machetă, Salată de pui Caesar cu crutoane de usturoi {și pansament ușor Caesar}, și Salată Caesar la grătar cu pansament ușor pentru salată Caesar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În castron mic, amestecati primele cinci ingrediente. Într-un castron mare, adăugați salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se toarnă pansament peste salată; aruncați pentru a acoperi.
3
Se presară cu crutoane și brânză mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
CrutoaneCrutoane
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista