Salată Asiatică de migdale și bebeluși Bok Choy

Salată Asiatică de migdale și bebeluși Bok Choy
Salata Asiatică de migdale și bebeluși Bok Choy este o fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap hor d ' oeuvre. Această rețetă face 4 porții cu 157 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de crutoane, baby bok choy, oțet de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Asiatice carne de vită cu fata Bok Choy, Asiatice carne de vită cu fata Bok Choy, și Asiatice carne de vită cu fata Bok Choy.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună uleiul, oțetul, sosul de soia, mirinul și semințele de susan într-un castron mic, apoi dați deoparte. Aruncați împreună romaine, bok choy, morcov, migdale și crutoane într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
Sos De SoiaSos De Soia
Bok ChoyBok Choy
CrutoaneCrutoane
MigdaleMigdale
RomaineRomaine
OțetOțet
MorcovMorcov
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Se toarnă pansamentul peste salată, se aruncă pentru a acoperi și se servește imediat.

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Ai putea încerca Vie di Romans Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
Vie di Romans Chardonnay
Vie di Romans Chardonnay
Un vin sec făcut cu struguri 100% Chardonnay.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Revista