Salata de cartofi în stil sudic a lui Mammaw

Salata de cartofi în stil sudic a lui Mammaw
Salata de cartofi în stil sudic a lui Mammaw este o fără gluten rețetă cu 10 porții. Această garnitură are 213 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți piper, zahăr, cartofi idaho și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 7 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Acesta este adus la tine de Food.com. de la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Salată De Cartofi În Stil Sudic, Salată De Cartofi În Stil Sudic, și Salată De Ouă În Stil Sudic.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca beciurile de stepă Riesling uscat. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Pivnițe De Stepă Riesling Uscat
Pivnițe De Stepă Riesling Uscat
Aromele de măr verde, tei, pere și cremă de vanilie duc la o senzație delicată de gură cu note minerale, măr, coajă de lămâie și aciditate crocantă.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista