Răspândirea Somonului

Răspândirea Somonului
Răspândirea somonului este o pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 179 calorii, 17g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați muștar, somon, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca condiment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 37%. Rețete similare sunt Rillettes de somon slab (alias răspândirea somonului), Rillettes de somon / răspândirea somonului, și Răspândirea somonului II.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați crema de brânză, ceapa, sucul de lămâie, hreanul și muștarul. Se amestecă somonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
HreanHrean
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
3
Se servește cu biscuiți sau ca un sandviș întins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea SandwichRăspândirea Sandwich
Pentru LegarePentru Legare

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un mare prieten al mâncărurilor cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile cu plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește excelent cu somonul prăjit sau la grătar. Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Marele curte Blanc de Blancs Brut
Marele curte Blanc de Blancs Brut
Buchetul prezintă indicii de măr verde, caprifoi și brioșă prăjită. Pe palat, un echilibru delicat de uscăciune și aciditate persistă cu un pic de lămâie Meyer, miere și note florale moi. Blanc de Blancs Brut este foarte bucătărie și cocktail-friendly. Încercați-l cu aperitive sărate, floricele cu unt, mâncăruri cremoase cu paste, pui prăjit, mâncăruri asiatice picante, fructe de mare, deserturi pe bază de fructe sau brânză semi-moale. Se amestecă cu lichioruri de flori de soc sau fructe sau suc proaspăt și băuturi spirtoase de calitate pentru un cocktail spumant ușor și răcoritor.Amestecul: Chardonnay conferă profunzime și complexitate pentru echilibrul general, în timp ce Chenin Blanc împrumută citrice și indicii de miere pentru o textură cremoasă. Aciditatea mai mare a lui Colombard oferă structură, lungime și o mineralitate plăcută, care este completată de profilul fructului Ugni Blanc. Strugurii provin din terroiri de calitate din Franța, cum ar fi Burgundia și Valea Loarei.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista