Răspândirea Heringului Chunky

Răspândirea Heringului Chunky
Răspândirea heringului Chunky ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă face 15 porții cu 93 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de semințe de țelină, cremă knudsen, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Chunky Piersic Răspândit, Hummus Vegetal Gros Răspândit, și Salată De Hering pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă toate ingredientele până se amestecă bine; acoperi.
2
Dați la frigider câteva ore sau până la răcire.
3
Se servește cu matzo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MatzoMatzo

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Loveblock Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista