Răspândirea Crabului

Răspândirea Crabului
Răspândirea crabului ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 224 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați condimente de lămâie-piper, usturoi, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 308 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Răspândirea Crabului Fierbinte, Răspândirea Crabului, și Răspândirea Crabului Din Sud-Vest.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele șase ingrediente. Pentru a servi răcit, acoperiți și refrigerați până la servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Verde Sau Rosu Dulce Tocat MaruntArdei Verde Sau Rosu Dulce Tocat Marunt
2
Se presară cu boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
3
Pentru a servi cald, lingură într-un vas de copt uns cu 3 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Se coace, neacoperit,la 375, timp de 15 minute sau până se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
5
Serviți cu biscuiți sau legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Pentru LegarePentru Legare

Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Muscadet

Chardonnay, Riesling și Muscadet sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Valea Lunii Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Valea Lunii Chardonnay
Valea Lunii Chardonnay
Aromele de piersică coaptă, pere coapte și vanilie dulce sunt accentuate de note de scorțișoară și cuișoare. Fructele coapte și aromele dulci de stejar însoțesc o senzație de gură bogată și cremoasă, cu suficientă aciditate strălucitoare pentru a concentra finisajul.Valea Lunii Chardonnay este un acompaniament încântător pentru salate, fructe de mare, păsări, carne la grătar mai ușoară și paste pe bază de cremă.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista