Rulouri de Sushi cu unt de arahide și jeleu

Rulouri de Sushi cu unt de arahide și jeleu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați untul de arahide și rulourile de Sushi cu jeleu. Această rețetă face 1 porții cu 451 calorii, 14g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pâine, unt de arahide cremos JIF.JIF., jeleu de căpșuni smucker ' s. și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării japoneze. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Încercați Sushi cu unt de arahide și jeleu, Rulouri De Sushi Cu Pâine Prăjită Franceză Cu Unt De Arahide, și Rulouri cu unt de arahide și jeleu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți crustele din pâine. Cu un sucitor sau o cutie mare de supă, aplatizați complet pâinea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită
2
Întindeți 1 lingură de unt de arahide Jif și 1 lingură de fructe Smucker întinse pe fiecare felie de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
3
Rulați fiecare felie într-o spirală strânsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
4
Tăiați fiecare spirală în 4 bucăți.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gabrielskloof Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Gabrielskloof Chenin Blanc
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate9
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista