Rulouri De Sushi Cu Orez Brun Vegetarian

Rulouri De Sushi Cu Orez Brun Vegetarian
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați rulourile de Sushi cu orez brun Vegetarian. Această rețetă servește 1. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 811 calorii, 21g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.27 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, oțet de orez condimentat, pudră de wasabi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare sunt Orez Brun Sushi De Legume, Salată de sushi de orez brun, și Quinoa Orez Brun Sushi.

Instrucțiuni

1
Clătiți bine orezul și aduceți la fierbere cu 1 cană de apă și 1 linguriță de sos de soia într - o cratiță grea de 1 până la 1 1/2 litru, apoi reduceți focul la foarte mic și fierbeți, bine acoperit, până când apa este absorbită, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc și se lasă orezul să stea, acoperit, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
3
În timp ce orezul stă în picioare, amestecați oțetul și lingurița rămasă sos de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
4
Transferați orezul într-un castron larg nemetalic (de preferință lemn, ceramică sau sticlă) și presărați cu amestec de oțet, aruncând ușor cu o lingură mare pentru a combina. Orez rece, aruncând ocazional, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
5
Se amestecă împreună wasabi și restul de linguriță de apă pentru a forma o pastă rigidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
WasabiWasabi
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
6
Lăsați să stea cel puțin 15 minute (pentru a permite dezvoltarea aromelor).
7
Așezați covorașul de sushi pe o suprafață de lucru cu lamele care rulează transversal. Aranjați 1 foaie nori, cu partea strălucitoare în jos, pe covoraș, căptușind o margine lungă de foaie cu marginea covorașului cel mai apropiat de dvs. Folosind degetele umede, apăsați ușor jumătate de orez (aproximativ 3/4 cană) pe nori în 1 strat, lăsând o margine de 1 3/4 inci pe partea cea mai îndepărtată de dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NoriNori
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
8
Aranjați jumătate de castravete într-o bandă uniformă orizontal peste orez, începând cu 1 inch de partea cea mai apropiată de dvs. (Poate fi necesar să tăiați bucăți pentru a se potrivi dintr-o parte în alta.) Aranjați jumătate de morcov chiar deasupra castraveților în același mod. Cojiți jumătate de avocado și tăiați lung în felii subțiri, apoi aranjați jumătate din felii chiar deasupra morcovului în același mod. Repetați cu muguri de ridiche, lăsând unele vârfuri de germeni să se extindă dincolo de margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza De RidicheVarza De Ridiche
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
9
Începând cu marginea cea mai apropiată de dvs., ridicați covorașul cu degetele mari, ținând umplutura în loc cu degetele și pliați covorașul peste umplutură, astfel încât marginile superioare și inferioare ale orezului să se întâlnească, apoi strângeți ușor, dar ferm de-a lungul lungimii ruloului, trăgând marginea covorașului cel mai îndepărtat de dvs. pentru a strânge. (Nori de frontieră va fi în continuare plat pe mat.) Deschideți covorașul și rulați Jurnalul înainte pentru a sigila cu marginea nori. (Umiditatea din orez va sigila rola.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
NoriNori
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
La 8 PruneLa 8 Prune
10
Transferați rola, cu cusătura în jos, pe o tăietură. Faceți al doilea buștean în același mod, apoi tăiați fiecare buștean transversal în 6 bucăți cu un cuțit umed cu lamă subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
11
Se servește cu pastă de wasabi, sos de soia și ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De WasabiPastă De Wasabi
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
1
• Dacă preferați să folosiți orez sushi alb, gătiți aceeași cantitate de orez cu 1 cană de apă 15 minute. Omiteți tot sosul de soia din orez și înlocuiți-l cu 1/4 linguriță sare dizolvată în 2 linguri oțet de orez. * Dacă nu puteți găsi oțet de orez condimentat, dizolvați 2 lingurițe de zahăr în 2 linguri de oțet de orez nesezonat.* Disponibil la magazinele de alimente naturale și la unele supermarketuri.** Disponibil pe piețele asiatice și sushifoods.com.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista