Rulouri De Crab De Vară

Rulouri De Crab De Vară
Această rețetă face 4 porții cu 215 calorii, 23g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $5.12 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați frunze de salată boston, roșii prune, vidalia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Rulouri de vară cu Crab și Perilla, Supă de pepene galben de vară cu Crab, și Caserola de Crab și legume de vară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mare; aruncați bine.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Întindeți untul pe părțile tăiate ale rulourilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
RolaRola
3
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Așezați 6 jumătăți de rulou, tăiate cu fața în jos, în tigaie timp de 1 minut sau până când sunt prăjite. Repetați procedura cu jumătățile de rolă rămase. Lingură 1/4 cană amestec de crab pe fiecare jumătate de rolă de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Așezați 1 bucată de salată și 2 felii de roșii pe amestecul de crab; se acoperă cu jumătățile de rulou rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De RoșiiFelii De Roșii
Salată VerdeSalată Verde
CrabiCrabi
RolaRola

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Revista