Ribeye de cowboy prăjită în tigaie cu smântână

Ribeye de cowboy prăjită în tigaie cu smântână
Ribeye de cowboy la tigaie cu smântână cremă durează aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 1019 calorii, 41 g de proteine și 88 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4 și costă 4,79 USD per porție. Dacă aveți la îndemână unt, fripturi de coastă, rozmarin și alte câteva ingrediente, le puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. 2 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă ketogenă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 68%, care este solid. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Ribeye de cowboy la grătar cu smântână și lămâie Meyer, Cotlete de porc prăjite la tigaie cu merisoare și smog roșu și Friptură de coastă la tigaie cu spanac rapid cremă.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
(poate Fi Sos Chili-usturoi)(poate Fi Sos Chili-usturoi)
3
Luați o tigaie de fontă și puneți-o la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/8 Linguriță Amestecul De Condimente Preferat în Stilul Unui Supermarket1/8 Linguriță Amestecul De Condimente Preferat în Stilul Unui Supermarket
4
Adăugați 2 conturi de ulei de măsline și adăugați rozmarin și cimbru. Ierburile vor începe să trosnească pe măsură ce uleiul se încălzește și uleiul va fi infuzat cu aroma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Ceai, Capetele Rădăcinilor Tăiate8 Ceai, Capetele Rădăcinilor Tăiate
RozmarinRozmarin
IerburiIerburi
Cești De Mozzarella Afumată MărunțităCești De Mozzarella Afumată Mărunțită
Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 1 InchPulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
5
Scoateți ierburile din tigaie și puneți-le pe o farfurie tapetată cu un prosop de hârtie. Se condimentează bine coastele cu sare și piper și se adaugă în tigaie și se rumenesc timp de aproximativ 4 minute. Întoarceți coasta și puneți toată tava în cuptorul preîncălzit, pe raftul de jos, pentru încă 12 minute pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(panglici Late, înlocuiți Fettuccine Dacă Nu Este Disponibil)(panglici Late, înlocuiți Fettuccine Dacă Nu Este Disponibil)
Ribeye SteakRibeye Steak
IerburiIerburi
Echipamente pe care le vei folosi
DuzinăDuzină
(poate Fi Sos Chili-usturoi)(poate Fi Sos Chili-usturoi)
1/8 Linguriță Amestecul De Condimente Preferat în Stilul Unui Supermarket1/8 Linguriță Amestecul De Condimente Preferat în Stilul Unui Supermarket
6
Adăugați încă 2 minute pentru mediu.
7
Pune o tigaie la foc mediu-mare și adaugă 1 lingură de ulei de măsline extravirgin și unt. Odată ce untul s-a topit, adăugați usturoiul, cimbrul și frunzele de rozmarin și panko și amestecați pentru a se combina. Odată ce pesmetul este prăjit, asezonați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Frunze De Rozmarin Tocate, Cateva Crengute2 Linguri Frunze De Rozmarin Tocate, Cateva Crengute
RozmarinRozmarin
(panglici Late, înlocuiți Fettuccine Dacă Nu Este Disponibil)(panglici Late, înlocuiți Fettuccine Dacă Nu Este Disponibil)
6 Felii Mari De Prosciutto, Feliate Mediu-subțire (pentru împachetarea Burgerilor)6 Felii Mari De Prosciutto, Feliate Mediu-subțire (pentru împachetarea Burgerilor)
Pungă De 16 Uncii De Covrigei SNYDER'S „Snaps” (pătrate)Pungă De 16 Uncii De Covrigei SNYDER'S „Snaps” (pătrate)
2 Linguri Pasta De Rosii, Cautati Asta Intr-un Tub (este Usor De Depozitat Asa)2 Linguri Pasta De Rosii, Cautati Asta Intr-un Tub (este Usor De Depozitat Asa)
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Cești De Mozzarella Afumată MărunțităCești De Mozzarella Afumată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
1/8 Linguriță Amestecul De Condimente Preferat în Stilul Unui Supermarket1/8 Linguriță Amestecul De Condimente Preferat în Stilul Unui Supermarket
8
Pune o cratiță cu smântână cu foi de dafin, rozmarin, cimbru și usturoi la foc mediu și lasă să fiarbă până scade și se îngroașă. Se fierbe frunzele în apă clocotită cu sare până se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Linguriță Busuioc Uscat3/4 Linguriță Busuioc Uscat
RozmarinRozmarin
2 Linguri Pasta De Rosii, Cautati Asta Intr-un Tub (este Usor De Depozitat Asa)2 Linguri Pasta De Rosii, Cautati Asta Intr-un Tub (este Usor De Depozitat Asa)
2 Linguri Caju Sarate2 Linguri Caju Sarate
Cești De Mozzarella Afumată MărunțităCești De Mozzarella Afumată Mărunțită
(pachet Cu 2 Porții)(pachet Cu 2 Porții)
Echipamente pe care le vei folosi
Litru De Stoc De Fructe De MareLitru De Stoc De Fructe De Mare
9
Scoateți mătgul din apă și lăsați-l să se scurgă într-o strecurătoare. Împingeți orice exces de apă din smog folosind niște prosoape de hârtie. Lăsați deoparte să se usuce la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
(pachet Cu 2 Porții)(pachet Cu 2 Porții)
Echipamente pe care le vei folosi
DuzinăDuzină
Pentru Servire (8 UnciiPentru Servire (8 Uncii
10
Când este gata, îndepărtați ierburile și usturoiul din smântână și adăugați mătgul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
2 Linguri Pasta De Rosii, Cautati Asta Intr-un Tub (este Usor De Depozitat Asa)2 Linguri Pasta De Rosii, Cautati Asta Intr-un Tub (este Usor De Depozitat Asa)
2 Linguri Caju Sarate2 Linguri Caju Sarate
IerburiIerburi
11
Adăugați parmezan, după gust și asezonați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(panglici Late, înlocuiți Fettuccine Dacă Nu Este Disponibil)(panglici Late, înlocuiți Fettuccine Dacă Nu Este Disponibil)
7 Până La 9 Linguri De Apă7 Până La 9 Linguri De Apă
12
După ce fripturile sunt gata, scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
(poate Fi Sos Chili-usturoi)(poate Fi Sos Chili-usturoi)
13
Serviți pe o farfurie și deasupra fripturii cu smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
FripturăFriptură
14
Se ornează cu pesmetul prăjit, zeama de lămâie și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Felii Mari De Prosciutto, Feliate Mediu-subțire (pentru împachetarea Burgerilor)6 Felii Mari De Prosciutto, Feliate Mediu-subțire (pentru împachetarea Burgerilor)
Fulgi De Nucă De Cocos, OpționalFulgi De Nucă De Cocos, Opțional
3/4 De Kilograme De Paste Pappardelle (panglici Late, înlocuiți Fettuccine Dacă Nu Sunt Disponibile)3/4 De Kilograme De Paste Pappardelle (panglici Late, înlocuiți Fettuccine Dacă Nu Sunt Disponibile)

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Ribeye Steak în meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Perrier-Jouet Grand Brut. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 57 de dolari.
Perrier-Jouet Grand Brut
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista