Rețetă De Paella

Rețetă De Paella
Reteta Reteta Paella este gata în aproximativ 1 oră și 24 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Pentru $3.66 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 904 calorii. Mergeți la magazin și ridicați șofran, calmar opțional și marcat, chorizo și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 838 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Tigaie paella Mixta (Paella cu fructe de mare și carne), Paellan printre altele-Paellan entre-autres, și Paella în stil cubanez: Paella Cubana.

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Spaniola funcționează foarte bine cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Ai putea încerca Tridente Tridente Tempranillo. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Tridente Tridente Tempranillo
Tridente Tridente Tempranillo
15 luni în butoi, vârsta sticlei de 8 luni. Produs din podgorii antice antrenate de vaso până la 110 ani, fermentat în rezervoare din oțel inoxidabil și apoi îmbătrânit 15 luni în butoaie de stejar francez. Acest vin violet intens are note de stejar prăjit, grafit și balsamic. Aromele sunt fructe dens, cu creme de cassis persistând prin finisajul persistent.
DificultateExpert
Gata În1 h, 24 m.
Porții6
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista