Ramen Slaw

Ramen Slaw
Ramen Slaw ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 297 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 126 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării japoneze. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână un amestec de salată de broccoli, ulei de canolan, migdale tăiate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Salată De Salată Ramen, Salată De Broccoli Ramen, și Varză Crocantă Și Ramen Slaw.

Instrucțiuni

1
Combinați amestecul de salată de broccoli, semințele de floarea soarelui, migdalele și tăiței ramen împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Broccoli Coleslaw MixBroccoli Coleslaw Mix
Semințe De Floarea SoareluiSemințe De Floarea Soarelui
Taitei RamenTaitei Ramen
MigdaleMigdale
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Bateți uleiul de canola, zahărul, pachetul de condimente pentru tăiței ramen și oțetul împreună într-un castron separat; se toarnă peste amestecul de slaw. Îndoiți ceapa verde. Se răcește la frigider timp de 1 1/2 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CondimenteAmestec De Condimente
Ceapa VerdeCeapa Verde
Ulei De CanolaUlei De Canola
OțetOțet
PastePaste
Taitei RamenTaitei Ramen
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Riesling, Sos Japonez De Susan, Sauvignon Blanc

Riesling, Sake și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru tăiței Ramen. Sakincalro este o alegere evidentă atunci când vine vorba de mâncarea japoneză. Dacă doriți să rămâneți la vinul de struguri, totuși, puteți opta pentru Sauvignon blanc sau riesling. Castelul Ste. Michelle Riesling cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Riesling
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin Enthusiast Top 100 cele mai bune cumpără de 2018chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Washington Columbia Valley. Scopul lor este de a crea un Riesling vintage răcoritor, aromat, mediu-uscat după vintage. Vinul oferă arome și arome clare de mere cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Combinați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista