Pâinea irlandeză cu sifon a bunicului McAndrew

Pâinea irlandeză cu sifon a bunicului McAndrew
Pâinea irlandeză cu sodă a bunicului McAndrew ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de masă de dimineață. O porție conține 261 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sf. patrick eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de făină, zară, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Tocană irlandeză cu pâine irlandeză cu sifon {Crock Pot}, Mărturisirea # 56: sunt parte irlandeză și parte nebună ... pâine irlandeză cu sodă de grâu, și Pâine Irlandeză Cu Sifon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie din fontă.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu și zahărul. Aruncați stafidele cu amestecul de făină până când sunt acoperite. Faceți o fântână în centru și adăugați oul, zeama și margarina topită. Se amestecă până când toate ingredientele uscate sunt absorbite. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și frământați câteva ture rapide doar pentru a uniformiza aluatul. Manipulați aluatul cât mai puțin posibil. Bateți într-un cerc plat și puneți-l în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Lapte BătutLapte Bătut
MargarinăMargarină
StafideStafide
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
3
Coaceți pâinea timp de 40 până la 45 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când marginile sunt aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista