Pâinea cu sifon a doamnei O ' Callaghan
Pâine sifon doamnei O ' Callaghan ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Această masă de dimineață are 464 calorii, 13g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați margarină, făină, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Coacerea pâinii: pâine de sodă cu afine uscate, Autentic Irlandez Soda Pâine (Mașină De Pâine), și Pâine Cu Sodă De Secară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F. pul erizați foaia de copt grea cu spray antiaderent.
Bateți ambele făină, zahăr și bicarbonat de sodiu într-un castron mediu pentru a amesteca.
Adăugați margarină și tăiați-o până când margarina este redusă la bucăți de mărime de mazăre.
Adăugați zară; se amestecă până se formează aluatul shaggy. Întoarceți aluatul pe suprafața de lucru ușor făinată. Frământați până când aluatulse adună, aproximativ 10 rotații. Formați aluatul în rotund de 7 inci.
Așezați aluatul pe foaia de copt pregătită.
Tăiați X mare, adâncime de 1/2 inch, deasupra aluatului.
Coaceți pâinea până când se rumenesc adânc și fundul sună gol când este apăsat ferm, aproximativ 40 de minute.
Transferați pâinea în raft și răciți complet.