Pui Beat
Puiul beat este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 255 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,45 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 86 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui de la fierbere, vin de orez shaoxing, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Pui Beat, Pui Beat, și Pui Beat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți puiul și ghimbirul într-o cratiță medie.
Adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi abia puiul. Aduceți la foc mic la foc mediu-mare, apoi reduceți la foc mic. Lichidul ar trebui să fie abia tremurând. Gatiti pana cand puiul este fiert (sanii ar trebui sa inregistreze 155 cm.f pe un termometru citit instant, iar picioarele ar trebui sa inregistreze cel putin 165 cm. f).
Scoateți fiecare bucată în timp ce se gătesc într-un castron. Când tot puiul este gătit, se toarnă bulion peste pui în castron.
Lăsați puiul și bulionul să se răcească. Tăiați puiul în bucăți de 1 inch până la 1/2 inch, în funcție de tăietura puiului (sânii trebuie tăiați în bucăți de 1/2 inch împotriva bobului, picioarele pot fi tăiate în bucăți de 1 inch).
Găsiți un recipient nereactiv care să se potrivească perfect tuturor bucăților de pui.
Așezați tot puiul în recipient, având grijă să nu înghesuiți bucățile. Se condimentează cu sare.
Combinați bulionul de pui și vinul și turnați peste pui până când este complet acoperit. Marinați cel puțin 24 de ore și până la 5 zile.
Serviți rece, scoțând câte bucăți de pui aveți nevoie, păstrând restul în marinată.